Allabolag.se – Hur du hittar info om företag

Allabolag.se är en sajt där man hittar information om bolag på nätet. Exempelvis kan man läsa om Mediakonsulterna i Linköping AB som är ett företag som erbjuder tjänster inom digital marketing. På allabolag.se finns de senaste årsredovisningarna, kreditupplysning och registreringsbevis för svenska aktiebolag. Man kan även ladda ner bolagsordning och bilrapporter. Uppgifterna laddas ner i PDF-format och betalning sker med kort- och sms-betalning eller via faktura. Smartphone går också att använda för att göra bolagssökningar. Ett samarbete med Mobilmedia har lett till utvecklandet av mobila tjänster.

Att hitta rätt telefonnummer och adresser till företag är inte alltid så enkelt. Företag som allbolag.se förser sina kunder med rätt uppdaterad företagsinformation. Informationen hjälper dig att snabbt och enkelt kommunicera med befattningshavare inom ett företag och kundregister och telefonlistor hjälper dig att enkelt hitta nya kunder. Informationen skickas i Excelfil och den kan anpassas efter bransch, företagets omsättning eller geografiska områden.

Årsredovisningar för de senaste 12 åren finns för alla aktiebolag i Sverige och i vissa fall finns även delårsrapporter. Olika lagar gäller för kreditupplysningar och på allabolag.se kan man köpa upplysningar som ger ett bra underlag för att göra högkvalitativa kreditbedömningar. Kreditupplysning Mikro kan köpas utan att man registrerar sig, medan Risk och Standard kräver registrering. Ingen information ges ut till bolaget i fråga om att man har gjort en kreditupplysning.

På allabolag.se kan man även hitta flera andra tjänster som hjälper företag att arbeta smart och effektivt. En konkurrentrapport ger ett bra underlag för att studera och analysera verksamheten i det egna företag jämfört med både konkurrenter och inom branschen som helhet. Dagens företagsklimat förändras snabbt och information om att ett företag finns med på varningslistor från Svensk Handel eller Förenade Bolag kan vara ytterst värdefull.

Konkurrentrapporter är ett bra verktyg för att planera affärsstrategier. Information om vem som levererar den bästa produkten eller tjänsten är mycket värdefull information som kan hjälpa ett företag att utveckla nya intressanta och mer givande lösningar. Bevakning av ett företag är en tjänst som innebär att allabolag.se meddelar dig så fort en viktig händelse äger rum hos för dig identifierade intressanta bolag. Konkurrenter, kunder eller leverantörer som gör förändringar i sin styrelse, tillsätter en ny VD eller byter adress är exempel på viktiga händelser. Dagliga uppdateringar om konkurser inom valda branscher eller geografiska områden är en annan värdefull funktion som sparar tid genom att man själv slipper leta på flera olika ställen och bevaka olika medier för att hitta informationen.